Ditt bilverksted i Oslo

Bor du i Oslo eller Omegn hjelper vi deg med reparasjoner og service.
Vi har bilverksted både på Kolbotn og Trollåsen.

Automatgiroljeskift

Automatgiroljeskift med flushing sørger for en komplett utskiftning av automatgiroljen, flushing og rens av hele systemet

Båtvarme

Vi utfører alt av service og reparasjoner på Eberspächer båtvarme! Kontakt oss i dag for tilbud og råd for din båt.

Bilglass

Er din bilrute skadet med steinsprut? Ikke fortvil! Ødegården Auto benytter Ryds Bilglass, og vi reparerer steinsprut og skifter dine bilglass/bilruter.

Bilservice

Trenger bilen din service? Problemer med ulyder, eller er det tid for km-service? Uansett – vi kan ordne det!

Bilskade

Vi tar i mot all type karosseri-skade. Uansett om du har en stor eller liten skade, eller en ripe hjelper vi deg. Vi ordner taksering av skade, utbedring samt lakkering.

Bilvarme

Vi utfører både installasjon, service og reparasjon på både Webasto og Eberspächer forvarmere. Kraftpakke mot kulde og frost – En bilvarmer erstatter isskrapen!

Cookieerklæring (EU)

Denne informasjonskapselpolicyen ble sist oppdatert den 24. mars 2023 og gjelder for borgere og personer med lovlig opphold i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og Sveits.1. InnledningVårt […]

Dekk

Sommerdekk eller vinterdekk, pigger eller piggfrie? Vi har et bredt sortiment med kjente merker til konkurransedyktige priser.

Dekkhotell

Trenger du et sted å oppbevare dekkene? Lei av hjulbolter som sitter fast? Da er dekkhotell noe for deg!

Diagnose

Vi har testere for alle bilmerker! Ikke mange verksteder har investert så mye i diagnose som oss! Våre ansatte holdes oppdatert med både kurs både innenlands og utenlands for å kunne løse nettopp ditt bilproblem med effektiv feilsøking.

EU-kontroll

Når har bilen EU-kontroll? EU-Kontroll eller periodisk kjøretøy kontroll (PKK) har til hensikt å sikre deg en trygg og miljøvennlig bil.

Klimaanlegg

Med fordypning i både kompetanse og utstyr står vi godt rustet til å gjøre alt fra enkle aircondition-jobber til mer kompliserte reparasjoner og feilsøking av klimaanlegg som ikke virker, samt problemer med vond lukt.

Leiebil

Er bilen din til reparasjon hos oss, kan vi tilby deg en leiebil til bilen din er ferdig. De fleste som har full kasko har leiebilavtale med sitt forsikringsselskap.

Mobil kjøling fra Eberspächer

Vi kan nå tilby kompressorkjølte bokser/skap for profesjonelt bruk til din varebil eller el-bil. Nå kan du frakte frys- og kjølevarer enkelt i din bil!

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 9.11.2022 Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved å besøke våre nettsider, bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan disse behandles. Besøk […]

Priskalkulator

Service på elbil

Hører du en ulyd, eller er det på tide med en service av din elbil? Kjør innom oss da vel! Vi anbefaler alle eiere av en elbil å komme til oss for en hovedservice minst én gang i året.

Sharebox

Sharebox Ødegården Auto Sikkert og trygt, max fleksibilitet og tidsbesparende 24/7 Trygghet ved inn- og utlevering av nøkkel. Ingen risiko for tyveri eller kopiering av nøkkel. […]

Smart Repair

SMART står for Small, Medium, Area, Repair, Technique og er en rask og enkel måte å reparere skader på kjøretøy. Reparasjonen gjøres kun på det skadede området og er derfor raskere å gjennomføre.

Tesla bremser

Tesla Bremser hos Ødegården Auto - avgjørende for din sikkerhet. Bremser er en av de viktigste delene av en Tesla bil og må være i god […]

ØDEGÅRDEN AUTO