Eier du en Tesla?

Ditt Tesla verksted for service, reparasjoner og vedlikehold.

Velg i oversikten hva du trenger:

Tesla modeller

Ødegården Auto har de siste årene etablert seg som bilverkstedet for Tesla-eiere med over 400 fornøyde kunder og stadig nye henvendelser. Dette har har Ødegården Autos erfarne team oppnådd ved å tilegne oss kompetanse gjennom kursing og utførelse som gjør at vi har det som trengs for å håndtere denne banebrytende teknologien. Vi vet at hver modell er unik og krever spesialisert kunnskap for å sikre best mulig ytelse og levetid. Vi håndterer alt fra rutinemessig service og vedlikehold til mer komplekse reparasjoner og du kan være trygg på at Ødegården Auto vil håndtere din Tesla med ekspertise og omsorg.

Vi har oppsummert noen vanlige henvendelser som vi mottar:

Hvorfor kommer det ulyder under kjøring?

Mulige årsaker: Ulyder under kjøring kan skyldes løse eller slitte komponenter i understellet, drivlinjen eller hjuloppheng.

Hvorfor piper det i bremsene?

Mulige årsaker: Piping i bremsene kan være et resultat av slitasje på bremseklossene, rust på bremseskivene eller mangel på smøremiddel mellom klossene og kaliperen.

Hvorfor fungerer ikke AC (air condition)?

Mulige årsaker: Problemer med air condition kan skyldes en feil med kompressoren, en lekkasje i kjølesystemet eller en defekt kondensator.

Dørhåndtak har hengt seg opp og går hverken ut eller inn, hvorfor?

Mulige årsaker: Dette kan skyldes en feil i dørhåndtakets mekanisme, en ødelagt fjær eller problemer med elektriske komponenter.

Hva skyldes det at styringen er treg og tung?

Mulige årsaker: Treg og tung styring kan være et resultat av lavt dekktrykk, feil i servostyringssystemet eller problemer med hjuloppheng.

Hva skyldes det at luftfjæringen siger?

Mulige årsaker: Luftfjæringen kan sige på grunn av en lekkasje i luftfjæringssystemet, en defekt kompressor eller feil i sensorer og ventiler.

Uansett årsak til problemet anbefaler vi at du bestiller en time hos Ødegården Auto slik at våre erfarne mekanikere og teknikere kan diagnostisere og løse problemet.