Tesla luftfjæring hos Ødegården Auto - For din sikkerhet og komfort.

Luftfjæringen er en viktig del av Tesla-bilens kjøreopplevelse og sikkerhet. Den gir justerbarhet og komfort ved å tilpasse seg veiforholdene. Hvis luftfjæringen ikke blir vedlikeholdt, kan det oppstå problemer som påvirker bilens ytelse og sikkerhet.

Ved en luftfjæringkontroll sjekker Ødegården Auto flere deler for å sikre at fjæringssystemet fungerer som det skal. Dette inkluderer inspeksjon av luftfjærer, luftkompressor, styreventiler og høydesensorer. Hvis nødvendig, vil verkstedet utføre reparasjoner eller erstatte defekte deler.

Når man gjennomfører luftfjæringkontroll for Tesla, er det viktig å sjekke luftfjærenes trykk og tetthet for å sikre korrekt funksjon. Det er også viktig å sjekke høydesensorene for nøyaktig justering og kontroll av kjøretøyets høyde. Delene som påvirker kjøreopplevelsen og sikkerheten inkluderer luftfjærene som bidrar til komfort og stabilitet, samt høydesensorene som justerer kjøretøyets høyde basert på veiforholdene. Riktig fungerende luftfjæring bidrar til jevnere kjøring og bedre håndtering, spesielt i ulendt terreng eller ved høyere hastigheter.

Tesla anbefaler at luftfjæringen kontrolleres jevnlig for å opprettholde optimal ytelse og sikkerhet. Dette vil bidra til å identifisere eventuelle problemer tidlig og unngå kostbare reparasjoner i fremtiden.

Oppsummert er luftfjæringen en viktig del av Tesla-bilens kjøreopplevelse og sikkerhet. 

Prisene inkluderer deler, arbeidstimer og MVA.

Luftfjæring

Model S

Model X

Model 3

Luftfjæring framaksel HF, VF

8.935,-

11.530,-

Kommer

Kompressor Luftfjæring – 2016

8.970,-

X

Kommer

Luftfjæring bakaksel HB, VB

8.935,-

11.530,-

Kommer

Kompressor Luftfjæring 2016 –

6.245,-

6.245,-

Kommer


NB! Det er beregnet 2 timers arbeid pr demper foran.

Timespris med VM 2300 inkl. mva Kr. 2.300,-

4- hjulskontroll inkl. mva Kr. 3,125,-

Tesla luftfjæring