Service på Elbil

Hører du en ulyd, eller er det på tide med en service av din elbil? Kjør innom oss da vel!

Vi anbefaler alle eiere av en elbil å komme til oss for en hovedservice minst én gang i året. De fleste Elbil-produsentene anbefaler service minst én gang i året. Med spesielt tanke på sjekk av kupéfilteret, bremsevæsken og bremsene. Vi følger produsentenes serviceskjema, slik at garantien på bilen er gyldig.

Kom til oss for en service av din elbil mens du slapper av med en kaffekopp. Du kan selvfølgelig koble deg opp på vårt trådløse nett mens du venter! Må du på jobb eller annet mens elbilen er på service hos oss? Ikke noe problem. Vi sørger for at bilen din er klar når du kommer tilbake. Vi tilbyr også leie av elbil mens du venter på at din bil skal bli så god som ny! Benytt gjerne vårt leiebilskjema her…

Her på Ødegården Auto tar vi en grundig sjekk av din elbil. Vi kontrollerer, ser etter slitasje, smører dører og der det trengs. Har du rustne bremseskiver? Vi smører opp bremsene foran og bak på bilen.

Du kan trygt sette din elbil igjen hos oss; da er bilen i trygge hender.


Elbil kan vi!

Hva koster en service på Elbil med Kris Rifa

Leie av elbil

Skulle du trenge en leiebil mens din bil er på vårt verksted? Ikke noe problem, det ordner vi. Les mer og benytt gjerne vårt Leiebilskjema her…


Batterirapport

Det sies nå om dagen at du må ha en batterirapport for å beholde garantien på elbil-batteriet. Dette er ikke riktig. Batterirapporten er ikke et krav i forhold til opprettholdelse av garantien. Dette gjelder Nissan Leaf.

Visste du at…
Hver gang du bremser eller reduserer farten, vil litiumion batteriet lade seg opp. Dette på grunn av det nyeste bremsesystemet innen elektrisk bilteknologi. Det vil sørge for maksimal batterivarighet før neste ladning trengs!

Vi tilbyr Bosch Service Assistanse – ekstra trygghet på veien!

Vi tilbyr alle kunder som utfører service på bilen, Bosch Service Assistanse.
Uansett tidspunkt eller sted – hjelpen er alltid nær!
Les mer om Bosch Service Assistanse her…

Hva innebærer Bosch Service Assistanse?

Bosch Service Assistanse er veihjelp som gjelder ved driftsstans pga. ulykke, teknisk feil, drivstoffmangel, punktering, tapt eller innelåst bilnøkkel.

Du får rask hjelp døgnet rundt med:

  • Tauing til nærmeste Bosch Car Service-verksted
  • Henting av bil
  • Dekkhotell
  • Starthjelp
  • Utkjøring av drivstoff
  • Døropplåsing

VEIHJELP?

Går du tom for strøm på din Elbil når du er ute og kjører, får du gratis hjelp! Vi frakter din bil til verkstedet.

ØDEGÅRDEN AUTO