Er din bilrute skadet med steinsprut? Ikke fortvil!

Ødegården Auto er en del av Glassdrive, og vi reparerer steinsprut og skifter dine bilglass/bilruter! 


Vi reparerer kostnadsfritt for alle med kasko eller delkasko forsikring!


Vi tar hånd om alle bilglassrelaterte skader. Kom innom oss i dag på Sofiemyr eller Trollåsen, eller ring oss på tlf: 66 80 18 18

Glassdrive har avtaler med de fleste forsikringsselskaper. Har du kasko eller delkasko forsikring, koster ikke reparasjonen deg noe. Ved ruteskift er det en egenandel for de fleste, avhengig av forsikringsselskapet ditt. Ta kontakt med oss, så vil vi ta hånd om papirarbeidet som er relatert til din skade.

Vi tilbyr:

  • Enkelt å få tak i oss
  • Raskt og rent
  • Profesjonelle: Tiår med erfaring
  • Originale reservedeler: Vi kan gjenopprette ethvert kjøretøy til den opprinnelige tilstanden.
  • Produktgaranti

VI SKIFTER ALT AV BILGLASS

Vår glass-mester Jan Jensen hjelper deg gjerne med ditt glassproblem, enten ved reparasjon eller skift av glass.

Klikk her for å hente skademeldingsskjema

GLASSKADE OG DIN SIKKERHET

Bilglass er en viktig del av kjøretøyets konstruksjon. Når glasset er skadet eller ødelagt, mister kjøretøyet sine egenskaper. Det er derfor viktig at dette blir ordnet av fagfolk som bruker kvalitetsprodukter. Det er godt å vite at i de fleste tilfeller kan reparasjonen utføres uten kostnad for deg.

Derfor er glasset også en viktig del av sikkerheten til passasjerene. Visste du at i løpet av de siste 40 årene har vært en dobling av glass i kjøretøy?

Hos Glassdrive bruker vi originale reservedeler, slik at vi kan tilbakeføre et hvert kjøretøy til originaltilstanden. Hvis det er mulig vil vi alltid reparere frontruten først. Vi bytter frontruter, side- eller bakruter på alle bilmerker og modelltyper. Også på busser, lastebiler og caravan (bobiler).

ØDEGÅRDEN AUTO