Svært god sikt uansett vær med Aerotwin-vindusviskere!

Regn eller snø. Dag eller natt. Bosch Aerotwins innovative design og teknologiske fremskritt gir meget godt resultat.

Vindusviskere fra Bosch – for optimal sikt

Viskerne vasker frontruten mer enn 750.000 ganger, tilsvarende et areal på omkring 80 fotballbaner.

Uansett hvilken Bosch-modell du velger, så kan du alltid være trygg på perfekt tørkeevne, optimal sikt og tryggere kjøring – selv under de mest ugunstige værforholdene.

 

Spør oss i Ødegården Auto om råd og la oss sjekke dine vindusviskere.

De beste vindusviskerne fra Bosch

AEROTWIN

Med patentert Power Protection Plus-teknologi gir Bosch Aerotwin-vindusviskere overlegent resultat uansett vær, stille bevegelser og dramatisk lengre levetid.

Bosch Aerotwin har skreddersydde fjærstriper av høyteknologisk Evodium-stål. Disse fjærstripene sikrer jevnt trykk langs hele vindusviskeren. Viskeren skyves inn mot frontruten, slik at du slipper våte flekker som kan hindre sikten – og de beveger seg jevnt og uten støy. Kombinert med aerodynamisk design som reduserer vindstøy, er Aerotwin-viskerne så stillegående som mulig.

I tillegg til innovasjonene som gir Bosch Aerotwin overlegen ytelse, har vi også gjort installasjonen så enkel og trygg som mulig. Det intelligente adaptersystemet gjør at det bare tar noen minutter å bytte de vanligste vindusviskerne, uten at det går på bekostning av standardene for deler fra bilprodusenten.

Kom innom Ødegården Auto – Vi vet hvilke vindusviskere som passer til bilen din!

ØDEGÅRDEN AUTO